torstai 16. tammikuuta 2014

Joulunpyhien ompeluksia

Joulunaikaan äitini ja miesystävänsä tulivat meille kahdeksi viikoksi kylään, asuvat Rovaniemellä. Mullekin osui muutaman vapaapäivä töistä siihen aikaan, joten sainpahan ommella ihan rauhassa välillä :) Ja kylläpä sitä muutaman vaatteen taas lapset saivat.

 Siiri&Myyry-paita pojalle ja tunika tytölle. Pojan paidan kaava on Rascal ja tytön tunika Pretty Basic ilman pääntien lenkuraa ja helmaa pidennetty+levennetty.

 Taas Rascalin kaavalla pojalle paita, pääntielle eteen tein nepparilistan. Pojan housut Ultimate Casual-kaavalla, sivusaumaan laitoin palan Majapuun lohikäärme-nauhaa. Tytön tunika jälleen PrettyBasic pidennettynä ja levennettynä, nyt pääntiellä lenkura, mutta pääntienkanttauksella suljettu eli on vain koriste. Leggarit Uncomplicated-kaavalla.

 Tämän tunikan kankaat tuotu Ottobrelta Rovaniemeltä. Kukallinen on ihanaa, pehmeää collegea ja korallinvärinen on luomuvelouria. Kaava on Ottobresta jälleen kerran, nimeä en muista.

 Circus Horse-kaavalla tunika tyttö+nukenvaunut velourista. Tästä tuli varmaankin suosikki kun kuvaussession jälkeen tyttö tahtoi välttämättä juuri tämän päälleen.

 Mäyräkoiravelourista lappuhaalarit turkooseilla resoritehosteilla.

 Lisäksi kauppareissutakki ohuesta vakosametista ja Mansikka Marja-tikkikankaasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti