lauantai 6. huhtikuuta 2013

Carsei ja Muumei...

Työt on nyt alkaneet oikein kunnolla ja lapsetkin ovat jo kolmena päivänä olleet päiväkodissa. Kaikenlaista tarpeellista on tullut tehtyä tässä parin viikon aikana, joista nyt kooste tässä:

1. Syksyllä ostin Citymarketista pojalle hienon Cars-kurasuojan autooni. No, ekan -10asteen pakkasen tultua lykkäsin pojan autoon ja jalka osui siihen suojaan niin läpihän se jalka siitä meni. Eipä kestä se muovinen suoja pakkasta :(

 
Eipä auttanut muu kuin tehdä uusi ja samalla tietenkin tein tytöllekin oman, kun päivähoidosta tullessa saattaa olla välillä kuraiset kengät molemmilla.

 Molemmissa on takana muovifrotee ja päällä puuvillakangas. Molempiin tein myös ison taskun, jota alkuperäisessä mallissa ei ollut.


2. Pääsiäisenä saatiin päiväkodista pojan ryhmän viikko-ohjelma ja siellä oli perjantaiksi jumppaa, minne piti olla t-paita, sortsit ja juomapullo mukana kassissa. Sopivan pientä kassia ei ollut, joten pääsiäisen ainoana vapaapäivänäni tekaisin selässä kannettavan pussukan ja taasen tein samantien tytöllekin omansa :)

3. Ja eilen tuli ensi viikon ohjelma pojalle: tiistaina metsäretki, jonne mukaan eväät+juomapullo ja istuinalusta. Eihän meillä mitään istuinalustoja ole, kun ei me missään sellaisia tarvita. Ja taasen eikun tekemään sellaista molemmille omansa.
 Näissä on taustana muovifroteeta, välissä kaksi kerrosta tavallista froteeta ja päällisenä puuvillaa. Reunat kantattu puuvillavinokantilla ja molemmissa yläreunassa nimilaput tikattu nurjalle, joten jäivät näppärästi ripustuslenkeiksi samalla.3 kommenttia:

 1. Hei, "sovituskuva" autoon olisi kiva! Näyttää meinaan järkevältä mallilta, pitäisi itsekin autoon tuontapainen värkätä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ylin kun oli alkuperäinen ja sitä käytin "kaavana" niin ihan jees sopii autoon. Mutta pitääpä ottaa kuvaa autosta kun joku päivä valoisalla sillä liikkuu :)

   Poista
 2. Kivat on! Hyvä idea kyllä! :)

  VastaaPoista