perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kevättä rinnassa vol2

Kyllähän se kevät ja kesäkin sieltä varmaan pian saapuu, joten lapsillekin oli tehtävä muutama kevätvaate. Pojalle tuli takki ja tytölle takki ja housut.

 Tytön takki: Ottobre 1/2013 koko 80, helmaa ja hihoja pidennetty 5cm, joten menee varmasti vielä syksylläkin ;)

 Housujen kaavat on Ottobre 1/2013, tytöllä koko 80, pojalla koko 104. Molempien housut kokonaan vuoritettu ja eteen lisätty vetoketju ja lahkeensuihin kuminauhat. Lisäksi pojalla taakse laitoin kuminauhakujan vyötärölle, jotta ei jää löysäksi ympäryksestä.
 Tämä ihana nukkekuvioinen puuvilla oli aivan must-have, ja siitä se ajatus sitten lähti... Kotona mietin millainen päällinen sopisi kaveriksi ja kun mä aloin kangaslaatikoitani kaivelemaan niin sieltä löysin pinkkiraitaista farkkua. Takin hihavuorit ja molempien housujen lahjevuorit puolesta reidestä alaspäin on ohutta, satiinimaista kangasta, jonka myös löysin kangaslaatikoistani. Tytön housujen yläosa on vuoritettu samalla nukkepuuvillalla kuin takki ja pojan housujen yläosan vuorina on vaaleapohjainen formula-autokuvioinen puuvilla. Pojan housujen päällikankaan on savunharmaan enstex.


 Ja olihan siihen tytön takkiin lisättävä vielä molempiin hauiksiin sydämen malliset heijastimet <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti