lauantai 2. helmikuuta 2013

Viikon ompeluksia

Tämä viikko onkin mennyt ommellen...
Ensin tein maanantaina pojalle jumppiksen ja tiistaina tytölle. Keskiviikko, torstai ja perjantaikin meni ommellen: toiset jumppikset lapsille, pojalle paita ja housut ja itselle leggarit. Eilisilta meni kaavoja piirrellessä ja tänään kaivoin vanhan (n. 2000-2001-vuodelta) villakangastakin aloituksen joka oli mennyt pieleen eikä se enää itselle sopisi mitenkään niin leikkasin siitä takin osat pojan takkiin.

 Nuorimies ylpeänä uudessa paidassa ja housuissaan (vaikka hän olikin leikkuu vaiheessa sitä mieltä ettei halua tuosta poliisiautokankaasta mitään). Paidan kaava on jostain Ottobresta (koko 98) ja housujen kaava on Ottobre 4/2011 High-Jump housut koossa 104.
Poliisiautotrikoo ostettiin kesällä Ottobren myymälästä Rovaniemeltä, velour ja resorit Hannan kankaasta tilattu.

 Neidin jumppis vol2 on hieman lyhennetympi kuin edellisen postauksen neulosjumppis. Kangas on Eurokankaan palalaarista ja se on samanlaista ihanan pehmeää, sisäpinnalta karvaista, kangasta kuin pojan PaulFrank-jumppis. Lila resori myös Eurokankaasta.


 Housujen taskut poliisiautotrikoosta.


Ja viimeisinpänä pojan jumppis vol2 Majapuun ihanasta punamustasta neuloksesta. Taitaa olla poika sittenkin tullut äitiinsä kun kahdesta kankaasta sai valita (mustapohjainen turkoosipalloinen neulos ja tämä) ja valitse punaisen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti