sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hyväntekeväisyyttä

Hui, onpa aikaa kulunut viime kerrasta... No siihen on syynä ollut tietysti joulunajalla, kun äitini ja miesystävänsä olivat meillä 10päivää kyläilemässä ja vuodenvaihteen jälkeen otin työn alle Tyksin lasten ja nuorten syöpä- ja veritaudit -osastolle menevät vaatteet. Tyks-projekti on facebookin Ompeluelämää/Turku-ryhmän jäsenistön hyväntekeväisyysprojekti eli saimme kankaita ja tarvikkeita lahjoituksina eri kangas- ja ompelutarvikeyrityksistä ja niistä teemme vaatteita lapsille ja nuorille osastolle.

Mun tekemät vaatteet osastolle, koot 70-150. Pinot ovat koon mukaisia ja niistä löytyy paitaa, housua ja leikkuripaitaa, yhteensä 16paitaa, 15housua ja 7leikkuripaitaa.  Kuvassa mukana myös tekemäni tippasuojat, joista parempi kuva alla ja selitystä niihin.


Tippasuojia tein 9kpl 6-hanaiselle, 7kpl 4-hanaiselle ja 8kpl 2-hanaiselle. Näissä on ulkopintana kosteussulullista pul-kangasta ja sisäpinta trikoota, reunoja kiertää tarranauhat. Nämä suojaavat tippaletkun hanoja ettei raavi ihoa ja hylkii kosteutta suihkussa.

Lisäksi tein vielä 5 shortsit ja 14 leggarit kesäkäyttöön, mutta niistä laitan kuvaa myöhemmin, kunhan saan ensin ne kuvattua :)

Koko jutun ja paljon lisäkuvia löytyy projektin vetäjän blogista Kotikolosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti