sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pää pyörällä ;)

On se vaan tunnustettava että mä oon ihan sekaisin :)
Ensinnäkään en ole kenenkään blogia kunnolla seurannut, ainoastaan käynyt lukemassa jonkun jutun jos joku on linkittänyt blogitekstinsä jonnekin Facebookin (myöhemmin fb)ryhmään. Ja sitten mä perustan blogin, en tiedä oliko jotain järkeä vai ei mutta saanpahan julkaista kuvia ja ajatuksiani johonkin.
Fb:n Ompeluelämää/Turku -ryhmässä (myöhemmin Oe/T) nyt kuukauden pyörineenä huomaan muuttaneeni ajatuksiani ja tapojani ainakin käsitöiden osalta. Oe/T:ssa järjestettiin joululahjonta, johon sai osallistua ilmoittaen nimensä ja osoitteensa yhdelle ryhmän jäsenelle ja sitten sieltä saa jonkun toisen nimi+osoitetiedot, jolle tulee tehdä joku joululahja ja lähettää se.
No siitä se ajatus sitten lähti... MÄ aloin virkkaamaan Huopasesta patalappua ja sille pitäisi tehdä kaveriksi vielä joku ompelus. Päässä on jo ideoita, kunhan ne vain saisi toteutettuakin. Onhan tässä vielä pari viikkoa postituksen deadlineen.

Lisäksi kävin poimimassa Skanssissa olevasta kuusesta kaksi lappua (poika 4v ja tyttö 0-2v) Joulupuu-keräykseen. Niihin pitänee keksiä jotain mukavaa.

Ja sainhan mä tänään jotain ommeltuakin, no eipä tuossa kauheasti kehumista ole kun saumurilla veteli ensin pitkän sauman ja sitten päät yhteen. Mutta sainpahan ihanan putkilohuivin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti